Na hlavní obsah
Čeština
English
Kde nás najdeš
Jak to funguje
Pro partnery
Restaurace a kavárny
Kantýny a jídelny
Firemní závozy
Akce a eventy
O nás
Naše produkty
Blog
Kontakty
Language
Čeština
English
Píšeme na blogu
Jak třídit plast, a proč tenhle materiál není největší problém
Tipy
29.02.2024
Víte, co patří do modrého kontejneru a co už ne?
Tipy
24.01.2024
Jak prezentovat podnik na sociálních sítích
Tipy
15.01.2024
REkrabička má své místo i v jídelnách. Přináší jim hned několik benefitů
Novinky
11.10.2023
Proč podniky často nepřijímají obaly zvenčí? Důvodů je hned několik
Novinky
28.08.2023
Ekologické dopady neekologických jednorázovek
Ekologie
15.06.2023
Pečovatelské centrum na Praze 7 úspěšně redukuje vznik zbytečného odpadu
Case study
23.05.2023
Proč zbytky jídla na kompost a do popelnice na bioodpad nepatří
Tipy
16.05.2023
Škoda Auto jde s REkrabičkami cestou udržitelnosti
Case study
26.04.2023
«
1
2
3
4
5
»